The Last of Us – En otrolig TV-serie som satt rekord!

Jag har sedan jag först spelade The Last of Us-spelet för några år sedan haft en förkärlek till denna värld, och att få se den komma till liv på det stora skärmen är en dröm som blivit sann. När jag hörde att The Last of Us skulle göras till en tv-serie kände jag att detta skulle vara något otroligt, och nu när den äntligen hade premiär är det inte underligt att det har blivit en stor succé. Jag hittade nyheten om att The Last of Us har sett rekord på HBO Max i Sverige och det gör mig riktigt glad!

Jag älskar att se hur de tolkat det grafiska äventyret som jag tidigare upplevt som ett spel, och det är fantastiskt att se det på det stora skärmen. Skådespelarna har gjort ett fantastiskt arbete och det är en fröjd att se dem tolka personerna som jag tidigare bara sett som pixlar. Det är inte bara den visuella effekten som imponerar, utan även de många berättelserna som de har lyckats knyta ihop.

The Last of Us i en post-apokalyptisk värld

Under de nio avsnitten får vi följa huvudkaraktärerna Joel och Ellie och deras äventyr för att försöka överleva i en post-apokalyptisk värld. Historien om kärlek, sorg och förlorade möjligheter är något som har gripit många tittare. Vi får även se många andra karaktärer som har sin egen berättelse att berätta. Vi får följa dem i deras dagliga liv och får se hur de försöker hantera sin situation.

Jag har uppskattat alla avsnitt av The Last of Us ännu så länge och tv-serien har verkligen levt upp till mina förväntningar. Jag kan inte vänta på att se vad som händer i nästa säsong och jag hoppas att det håller samma höga kvalitet som första säsongen.