Speak no evil – James McAvoy i ny version av prisbelönt dansk film

Jag har precis hittat en spännande nyhet på Aftonbladet.se om att den skotske skådespelaren James McAvoy, känd från X-Men-filmerna, ska spela i den amerikanska filmen ”Speak no evil”. Det är en ny version av den hyllade danska psykologiska skräckfilmen ”Gaesterne” (”Gästerna”). Jag är verkligen nyfiken på den här filmen och hur McAvoy ska förhålla sig till karaktären i den nya versionen.

Som film- och tv-serieentusiast är det alltid kul att se stora stjärnor som McAvoy ta sig an välkända roller. Han är lysande i X-Men-filmerna och jag är säker på att han kommer att göra ett grymt jobb i den nya versionen av ”Gaesterne”. Jag tror att det kommer att bli en riktigt spännande film som kommer att ge en helt ny dimension till den ursprungliga versionen.

Jag är intresserad av att se hur McAvoy spelar karaktären och hur hela filmen kommer att se ut. Jag är säker på att det kommer att bli en riktigt bra film och förhoppningsvis kommer den att få samma kritikerros som den ursprungliga versionen. Jag är även säker på att det kommer att bli ett bra soundtrack eftersom den ursprungliga versionen hade ett riktigt bra soundtrack som hjälpte till att bygga upp filmens spänning.

Jag hoppas verkligen att den nya versionen av ”Gaesterne” kommer att bli en lika bra film som den ursprungliga. Jag kommer att följa nyheterna om filmen noggrant och ser fram emot att se McAvoy ta sig an den här rollen. Jag är säker på att det kommer att bli en bra film och en välkommen tilläggning till den danska filmhistorien.

Källa: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/a/8Jjg1d/james-mcavoy-i-ny-version-av-dansk-film