Se Game of Thrones online gratis – lagligt

Det är nog få som har missat HBOs stora succéserie Game of Thrones, som just nu är inne på sin sjunde och sista säsong. I USA sänds nya avsnitt av Game of Thrones klockan 22:00 EST (eastern time), och för oss här i Norden går det tidigast att se avsnittet på HBO Nordic klockan 03:00/04:00 på måndagsmorgonen. Problemet med HBO Nordic att det likt Viaplay, Netflix och Cmore Play kostar några riksdaler i månaden och om man bara ser på en eller två program är detta slöseri med pengar. Det blir också snabbt en stor summa om man abonnerar på mer än en tjänst.

Det finns som tur är sätt att se Game of Thrones gratis, utan att oroa sig för att man bryter mot några lagar. Det bästa sättet är helt enkelt att låna kompisens, syskonens, föräldrarnas eller varför inte arbetskamraternas inloggningsuppgifter. På så sätt kan hela serier, som Game of Thrones ses gratis utan att man behöver oroa sig över ifall det är lagligt eller ej.
För er som oroliga att HBO kommer straffa användare som lånar ut sina konton för att deras vänner/familj ska kunna se Game of Thrones gratis så har HBO i en intervju med Reuters sagt att de hellre ser att många ser Game of Thrones och andra serier gratis för att eventuellt bli kunder när deras ekonomi tillåter det, än att inte se på HBO.

Om man inte har någon vän, släkting eller bekant som har HBO Noric finns det ett annat sätt att se Game of Thrones gratis. För att se Game of Thrones och andra HBO Nordic program gratis behöver man bara skapa ett konto på HBO Nordic, när man sedan har tittat gratis en månad säger man upp sitt konto och skapar ett nytt med nytt namn, epost och kontokort.