Swefilmerhd – Gratis alternativ

Vilka gratis alternativ finns det till Swefilmerhd? Det ska vi undersöka här. Swefilmerhd är ju trots allt en sajt som publicerar innehåll utan tillstånd av upphovsrättsinnehavarna, och det är ju inte riktigt bra. Här får du reda på vilka gratis och lagliga alternativ som finns!

Svtplay som alternativ till swefilmer hd

SVT Play är Sveriges Televisions satsning på webb-TV, och denna upplagan lanserades 2006. På den fantastiska gratistjänsten visar Sveriges Television sina live-TV-kanaler men även många TV-program de har rättigheterna till som t. ex. extramaterial, påannonser och klipp ur program under en begränsad tid. Nu mer är svtplay en grymt bra reprisfunktion för man kan se nästan hela SVT:s TV-utbud i efterhand. För att veta vad som finns att titta på kan kan kolla i SVT:s TV-tablå på webben.

När det är större event som friidrotts-VM och Melodifestivalen direktsänds även sändningarna på SVT Play samtidigt som dom sänds på huvudkanalerna och kan man ibland även följa extrasändningar med sådant som inte kommer plats i TV-kanalerna, som enskilda friidrottsgrenar i sin helhet eller en teckentolkad sändning.

Även om Svt Play är grymt bra är det knappast ett bra alternativ till swefilmerhd utan då får man nog använda en annan tjänst, vi återkommer till det längre fram i denna artikel. Välkommen åter!