Smart-tv och Google Chromecast

Jag har en hyfsat gammal tv. Inte för att låta gammal, bitter och bakåtsträvande, men tekniken går fort framåt. Nu skall ju allt finnas på tv:n det går knappt längre att ha en TV utan internetuppkoppling, då kan man nästan inte se på några program. Jag vägrar att köpa en ny TV bara i syftet att barnen vill kolla på Youtube på tv:n istället för på paddan. Som tur är har jag upptäckt Google Chromecast.

Äntligen nöjda och glada barn

Mitt liv har blivit så mycket enklare tack vare Google Chromecast. Nu kan barnen enkelt få upp det som de vill se, både från sina telefoner och paddan upp på tv:n. Det kanske inte är så dumt med ny teknik ändå. Jag kanske ska bli lite mer öppen för nya saker. Jag tror att mina barn har tjatat på mig minst ett halvår att köpa en sån där liten grej. Jag tyckte då att det var ganska onödigt de hade ju ändå varsin padda. Det jag har upptäckt nu är att de kan sitta tillsammans och titta på tv:n och faktiskt komma överens, det finns ganska många roliga klipp på blanda annat Youtube.

En pappa som är en tekniknörd

Jag var hemma hos min pappa häromdagen. Vi gick upp och satte oss för att kolla på tv. Han satte han på nåt om några som hade bosatt sig ute i vildmarken och levde på det som naturen hade att ge. Jag frågade honom vilken kanal det gick på för det såg ganska mysigt ut. Han svarade att det är på Youtube jag använder min telefon och Google Chromecast så får jag upp det på tv:n. En sån borde du köpa, detta är min andra  jag har en i husvagnen också. Så min gamla pappa hänger med mer i utvecklingen än vad jag gör.