Kolla in Barbie-filmens nya trailer med Margot Robbie och Ryan Gosling

Jag såg till min stora förtjusning att det har släppts en ny trailer till den kommande ”Barbie”-filmen. Jag hade sett den första teaser-trailern och jag är mer än taggad på att se denna film.

Jag är en stor fan av Margot Robbie och Ryan Gosling, så det är kul att se dem i detta sammanhang. Den officiella trailern har vissa nya detaljer om filmen som gör mig ännu mer taggad.

Vad är Barbie-filmen?

Barbie-filmen är en live-action-film som baseras på Mattels kända dockfigur Barbie. Greta Gerwig har skrivit manus och regisserat filmen. Margot Robbie spelar Barbie och Ryan Gosling spelar rollen som Ken.

Stjärnspäckad skara i Barbie-filmen

Nu har den stjärnspäckade skaran som medverkar i filmen presenterats. Vi har alla hört talas om kända artister som Dua Lipa och Emma Mackey, och det är kul att se att de har fått rollerna som karaktärer.

Historien om Barbie och Ken

Barbie och Ken har följt oss i över 60 år. Denna docka har alltid representerat att vi är alla unika och att vi kan vara vem vi vill vara. Barbie har alltid föregått trender och följt samhället förändringar.

Ken har haft en stor roll som Barbies pojkvän, och de två har stått för en stark relation som förebådar det moderna samhället. Har tidigare gjorts filmer om dockorna? Ja, det har det. Det har gjorts ett flertal filmer om Barbie och Ken, inklusive Barbie och den magiska väskan, Barbie och Havet och Barbie och drömmarnas slot.

Vad tror jag om Barbie-filmen?

Jag tror att den här filmen kommer att bli en stor hit. Eftersom det är en live-action-film som baseras på en känd docka, kommer det att tilltala ett stort publikområde. Det kommer att bli en film full av action och äventyr, men också med ett budskap om att vara vem du vill vara.

Jag är säker på att detta kommer att bli en härlig film och jag längtar verkligen efter att få se den. Jag är säker på att det kommer att bli en stor hit som kommer att få hela världen att prata.

Du kan se den nya trailern här från Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/a/JQ3E1R/ny-trailer-till-barbie-filmen-har-slappts.