Indiana Jones är tillbaka – och det är en magisk känsla

Mannen med fedorahatten och piskan är tillbaka! Harrison Ford är åter iklädd sin paradroll som Indiana Jones nästa sommar. Det är en magisk känsla att veta att vi äntligen får se det fjärde kapitlet i Indiana Jones-sagan, och det är även den sista gången vi får se Harrison Ford som den kultförklarade arkeologen.

Uppvuxen med Indiana Jones

Jag har vuxit upp med Indiana Jones, och jag är så exalterad över att få se honom återigen på bio. Jag är speciellt nyfiken på att se slutet av denna episka saga, och jag ska vara ärlig, jag har inte höga förväntningar. Det som har gjort Indiana Jones så speciellt är att den följt en väldigt enkel story, och det har fungerat perfekt. Jag hoppas att den fjärde filmen följer samma enkla struktur som de tidigare filmerna.

Jag tror att det finns ett stort fanbaserat intresse för den här filmen, och det finns många som ser fram emot att se det fjärde kapitlet i Indiana Jones-sagan. Den första trailern som släpptes bådar iallafall gott. Den visar att filmen återigen är full av action, äventyr, spänning och mystiska gåtor som Indiana Jones måste lösa.

Om vi får se Indiana Jones på Cannes Filmfestival, så skulle det vara ett bevis på att den här filmen verkligen kommer leverera. Jag är övertygad om att det här kommer vara en av de bästa filmerna som släpps nästa sommar. Jag är redo för att återigen följa Indiana Jones på äventyr!

Kolla in https://youtu.be/ZfVYgWYaHmE för att se trailern för den nya Indiana Jones-filmen.